De Tech Nieuwtjes

Voor al je relevante tech-nieuws

Uitgelicht

6 voordelen van een YouTube Premium abonnement

Als een van de meest populaire platforms voor het delen van video’s biedt YouTube een breed scala aan content voor zijn gebruikers. Hoewel de basisversie van YouTube gratis te gebruiken is, is er ook een optie om te upgraden naar YouTube Premium, dat extra functies en voordelen biedt. Hier volgen zes voordelen van een abonnement op YouTube Premium:

Advertentievrije kijkervaring

Een van de meest frustrerende aspecten van de gratis versie van YouTube zijn de constante onderbrekingen door advertenties. Hoewel deze advertenties helpen om inkomsten te genereren voor het platform en de makers ervan, kunnen ze gebruikers enorm afleiden. Met een YouTube Premium-abonnement kunt u genieten van een reclamevrije kijkervaring, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud die u wilt bekijken zonder onderbrekingen. Een YouTube Premium-abonnement verwijdert niet alleen advertenties uit video’s, maar ook uit het platform zelf, inclusief banneradvertenties en videoadvertenties die worden afgespeeld voordat een video begint. Dit kan zorgen voor een veel meer naadloze en plezierige kijkervaring.

Toegang tot exclusieve inhoud

Naast het verwijderen van advertenties geeft YouTube Premium gebruikers ook toegang tot exclusieve content die niet beschikbaar is op de gratis versie van het platform. Dit omvat originele series en films geproduceerd door YouTube, evenals toegang tot live evenementen en concerten. Door u te abonneren op YouTube Premium kunt u genieten van een breder scala aan content die niet beschikbaar is voor niet-abonnees. Deze exclusieve content kan populaire shows en films omvatten, maar ook toegang achter de schermen tot uw favoriete makers en artiesten.

Offline bekijken

Een ander voordeel van YouTube Premium is de mogelijkheid om video’s te downloaden om ze offline te bekijken. Dit kan vooral handig zijn voor wie een beperkt data-abonnement heeft of voor wie video’s wil bekijken terwijl hij reist zonder data te gebruiken. Met offline bekijken kunt u uw favoriete video’s opslaan op uw apparaat en ze altijd en overal bekijken. Deze functie is vooral handig voor lange vluchten of autoritten, wanneer u geen toegang hebt tot een internetverbinding. Het is ook een geweldige manier om gegevens te besparen als u een beperkt data-abonnement hebt.

Afspelen op de achtergrond

Hebt u ooit geprobeerd te multitasken terwijl u een video op YouTube bekijkt, maar is de video gestopt met spelen wanneer u naar een andere app overschakelt? Met een YouTube Premium-abonnement kunt u blijven luisteren naar de audio van een video terwijl u andere apps gebruikt of zelfs wanneer uw apparaat is vergrendeld. Dankzij deze functie, bekend als background play, kunt u multitasken en toch genieten van uw favoriete inhoud. Of u nu probeert te werken terwijl u naar een podcast luistert of gewoon naar muziek wilt luisteren terwijl u boodschappen doet, met background play kunt u uw favoriete content gemakkelijker in uw drukke schema passen.

Toegang tot YouTube-muziek

Naast de videocontent op YouTube heeft het platform ook een aparte dienst genaamd YouTube Music, die toegang biedt tot een uitgebreide bibliotheek met muziek en muziekvideo’s. Met een YouTube Premium-abonnement kunt u reclamevrij luisteren naar YouTube Music, offline luisteren en op de achtergrond afspelen. Dit kan van grote waarde zijn voor wie van muziek houdt en een meer naadloze luisterervaring wil. YouTube Music biedt ook gepersonaliseerde afspeellijsten en aanbevelingen op basis van uw luistergeschiedenis, zodat u gemakkelijk nieuwe muziek en artiesten kunt ontdekken.

Concurrerende prijzen

In vergelijking met andere abonnementsdiensten, zoals Netflix, Hulu en Spotify, biedt YouTube Premium een concurrerend prijsplan. In de VS kun je voor slechts 11,99 dollar per maand profiteren van alle voordelen van YouTube Premium, waaronder reclamevrij kijken, toegang tot exclusieve content, offline kijken, afspelen op de achtergrond en toegang tot YouTube Music. Deze prijs is vergelijkbaar met die van andere streamingdiensten en biedt een uitstekende prijs voor de vele functies en voordelen die YouTube Premium biedt.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *