Houten speelgoed heeft een tijdloze, klassieke uitstraling. In een wereld met plastic wegwerp speelgoed dat kapot gaat voordat een jaar om is, wordt houten speelgoed gemaakt om te overleven. Het zijn erfstukken die van generatie op generatie worden overgedragen.

Er is ook een stijl aan houten speelgoed die niet kan worden geëvenaard door plastic. Ze zien er goed uit in een kamer, ze voelen alsof ze thuishoren in een speelgoedkist en er wordt mee gespeeld op regenachtige dagen. Bekijk hier de Mijn Hummeltje kortingscodes.

Het gevoel van houten speelgoed in je hand is een gevoel dat herinneringen oproept of geeft aan je kinderen. Spelen met de houten boerderijdieren, of met een houten trein over de rails tuffen, is een tijdloos gevoel dat je aan je kinderen kunt geven.

Is houten speelgoed duur?

Wij zijn van mening dat het houten speelgoed dat we verkopen veel waar voor uw geld biedt. Je kunt een zak met plastic boerderijdieren vinden in een winkel van €2, maar ze hebben niet dezelfde waarde en voelen niet hetzelfde aan als onze houten boerderijdierenset.

Wij geloven dat kinderen ons speelgoed veel meer zullen koesteren dan de goedkopere alternatieven. Ze zullen erfstukken worden, gekoesterde kunstvoorwerpen die op planken worden uitgestald, met meer gespeeld en van meer gehouden.

Houten speelgoed is ook milieuvriendelijk. Hout is een hernieuwbare hulpbron, bomen kunnen opnieuw worden geplant en gekweekt.

Stimuleert de zintuigen

Als uw kinderen spelen, is het belangrijk om speelgoed te hebben dat hun zintuigen prikkelt. Daarom is houten speelgoed zo leuk! Je kinderen zullen het geweldig vinden om te spelen met en de unieke texturen, vreemde geluiden, speciale geuren en verschillende gewichten van hun houten speelgoed te ontdekken.

Ze zijn meestal wat zwaarder dan ander speelgoed, waardoor kinderen meer moeite moeten doen en meer aandacht aan hun spel moeten besteden. Voel het zelf in Houten instrumenten , stapelspeelgoed en trekspeelgoed – allemaal geweldig voor het ontwikkelen van hand-oog coördinatie en fijne motoriek.

Houd het simpel

Hoewel speelgoed op batterijen leuk kan zijn, kan het ook luidruchtig en soms overweldigend zijn. Het is goed om die hoge stimulatie te balanceren met ouderwetse speeltijd. Houten speelgoed kan net zo leuk zijn, terwijl het de kinderen leert om te vertragen en te genieten van de eenvoudige geneugten.

Je kinderen worden minder afgeleid tijdens het spelen met houten speelgoed en je zult ze hierdoor misschien zelfs rustiger vinden. Onderzoek toont aan dat kinderen met houten speelgoed stiller spelen van hogere kwaliteit ontdekken dan welk ander materiaal dan ook. Omdat de ontwerpen eenvoudig zijn, bieden ze speeltijd zonder instructies en zonder instructies. Uw kinderen kunnen hun eigen regels bedenken over hoe ze moeten spelen, hoe het speelgoed moet klinken en welke verhalen ze moeten hebben.

Gaat (meer dan) een leven lang mee!

De nieuwste rage speelgoed zijn geweldig en zo, maar je weet gewoon dat houten speelgoed nooit uit de mode zal raken. Omdat houten speelgoed duurzamer is en fantasierijk spel met een open einde omvat, kunnen ze gemakkelijk worden doorgegeven aan broers en zussen of zelfs generaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *